Monipuolisesta valikoimasta löytyvät puurakentamisen ratkaisut kattavasti, aina järeästä sahatavarasta pienimpiin koristelistoihin.

Puurakentamisen perustuotteissa pyrimme ylläpitämään hyvää saatavuutta ja kehitämme jatkuvasti valikoimaa asiakkaidemme tarpeet ja toiveet huomioiden.

Tuoteryhmät elävät aktiivisesti ajan hengessä niin puulajien, dimensioiden kuin viimeistelyn suhteen, jotta voimme tarjota tyylikkään, kestävän sekä käyttökohteen vaatimukset täyttävän lopputuloksen.

Edistämme vastuullista sekä kestävää yhteiskuntarakentamista sahaamalla sekä jatkojalostamalla monia tuotteita lähialueen raaka-aineista. Asiakkaille lyhyt toimitusketju on etu niin kustannus- kuin arvotekijöiden suhteen.

Se mitä ei ole, voidaan valmistaa. Runsas raaka-aine varasto sekä laaja konekanta mahdollistavat joustavan toteutuksen haastavissakin tilanteissa.

Palvelemme Teitä henkilökohtaisesti kaikissa rakentamista koskevissa tarpeissanne. Katkaisut määrämittaan, erikoistuotteet sekä paketointi- ja kuljetuspalvelut onnistuvat vaivatta sekä tarkasti toiveidenne mukaan.

Close
Go top