Teemme erikoislista- ja paneelituotannon ohella myös rahtihöyläystä – kaikille puulajeille. Laajasta profiilivalikoimastamme löytyy satoja vaihtoehtoja jo valmiina. Tarvittaessa vastaamme terätuotannosta tarjotaksemme juuri suunnitelmiesi mukaisen ratkaisun.

Ketteränä toimijana voimme palvella yksilöllisissä tarpeissa nopeasti ja joustavasti. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa kustannustehokkaita ratkaisuja jo pienilläkin tuotantomäärillä. Tuotannonsuunnittelussa huolehdimme, että tuotteet ovat odotuksien mukaiset ja asetetut laadulliset sekä aikataululliset vaatimukset täyttyvät.

Jalo- ja kovapuiden jatkojalostuksessa korostuvat pitkä kokemus sekä puutuotetuntemus. Osaamme huomioida sekä ennakoida tuotannon kannalta kriittiset tekijät ja laatia tehokkaan toteutuksen asetetuille vaatimuksille.

Puutuotteiden jatkojalostus on noussut yhä tärkeämpään rooliin niin metsäteollisuuden kuin kestävän kehityksen mukaisessa toiminnassa. Puun jalostus edistää kotimaista työtä, innovaatioita sekä vihreitä arvoja, muodostaen vakaan perustan kestävälle yhteiskuntakehitykselle. Rakentamalla palveluja eteenpäin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, olemme tukemassa kotimaisen puutuoteosaamisen kehitystä sekä menestystä myös jatkossa.

Ota yhteyttä ja luomme juuri sinun tarpeitasi vastaavan toteuksen!

Close
Go top