Terassi- ja laiturituotteissa panostamme erityisesti vapaa-ajan rakentajien käyttöön sekä vaatimuksiin soveltuvien tuotteiden saatavuuteen. Toiminnan sekä valikoiman jatkuvan kehityksen tavoitteena ovat asiakkaille sekä ympäristölle kestävien ratkaisujen löytäminen. Laajan kestopuu sekä lehtikuusi tuotevalikoiman ohella, tarjoamme asiakkaillemme uutuutena mm. Lähipuu -terassilankun, jossa raaka-aine sekä arvonlisäys on tuotettu 100% paikallisesti.

KESTOPUU
Kestopuutuotteet ovat suunniteltu erityisesti piha- ja ympäristörakentamiseen. Ulkokäytössä tuotteet altistuvat jatkuvalle säärasitukselle, joten niiltä vaaditaan hyvää lahonkestokykyä. Painekyllästetyn kestopuun suoja-aineet estävät puun lahoamista sekä hyönteisten aiheuttamia vaurioita ja parantavat puun säänkestoa.

LEHTIKUUSI
Siperianlehtikuusen sisältämien uuteaineiden määrä ja laatu tekevät siitä luontaisesti lahonkestävää. Lisäksi se kestää hyvin kosteuden ja kuivuuden vaihteluja. Nämä ominaisuudet tukevat lehtikuusen käyttöä erityisesti ulkotiloissa, ulkoverhoilussa sekä esimerkiksi terasseissa, puutarhakalusteissa ja laitureissa.

LÄHIPUU -terassilauta (33×145)
Lähipuu on Suomen Sahayrittäjien rekisteröimä yhteisömerkki piensahoille. Lähipuutuotteelle keskeisiä tekijöitä ovat kestävän kehityksen sekä paikallisen kiertotalouden edistäminen. Tuotteen hiilijalanjälki on nyt myös tutkitusti pieni, tämän vahvistaa alkuvuonna 2019 Lähipuulle myönnetty saha-alan ensimmäinen ympäristöseloste (EPD). Lue lisää aiheesta Sahayrittäjien sivuilta – Lähipuu EPD.

Olettehan yhteydessä tarkempia tuote- ja saatavuustietoja koskien. Valikoima sekä tuotteiden pituudet elävät, joten laittamalla meille viestiä voimme käydä läpi tarpeisiinne parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Close
Go top